2008. január 29., kedd

Afro buli

Biztos meghaladja a magyar-mali export-import összértékét, ami a bamakói ex Kempinski és a Salam hotel parkoljában folyik. A magyarok Nyugat-Afrika motorizációjába kapcsolódtak be.
Amikor már mindenkinek megvan az afrikai száguldásról a sztorija és a karitatív célokra hozott dobozok kiürültek, a ralisták legalább fele megszabadul a járgányától, hogy pénzügyileg is jól jöjjön ki az utazás. A bizniszkötés egyáltalán nem reménytelen, mert a kihozott terepjárók többsége messze az afrikai autópark átlaga fölött áll. Volt, aki inkább kihagyott két-három etapot, a mauritánia nyomortanyákból már amúgy is elege volt, hogy elsőként érjen a bamakoi Kempinskihez. Ő volt az első, aki a hotel parkolójába a nepperekkel üzletet kötött. Szombaton aztán CFA milliók cseréltek gazdát


geszter: autovasar

Vége lett a stresszes üzletelésnek, és a zsebben lapult a pénz, így jöhetett a lazulás. A záróbulin a komoly vásárlóerő láttán megjelentek a helyi prostituáltak is. Nem hiába ment ment híre Bamakóban a gazdag magyaroknak, sorban tünedeztek el a lányok a hotelszobákban.

geszter: Lazítás a futam után

Aki nem kapott, vagy nem akart kapni nőt, az drága sörök mellett átbeszélte a két hetet. Villám Géza kapott rendesen. Baj volt a szervezésel, baj volt a hotellel, baj volt a besegítéssel. Azért jól érezték magukat. (index)

Nincsenek megjegyzések: