2008. január 15., kedd

Már Afrikában a Budapest-Bamako résztvevői


"2OO8. Január 15.--Almeria, Spanyolország. Ma reggel 1O-kor pillantotta meg Afrika partjait a Budapest-Bamako indulóinak zöme. Közel 11O csapat kelt át a Földközi tengeren a spanyol Almeriából a marokkói Nadorba ma reggel.

A sztár csapatok közül - mindenki legnagyobb meglepetésére- korán reggel befutott a kikötőbe a 117-es Velorex . E sorok írásakor már ők is az afrikai kontinensen várják az éjszakát. Velük együtt a Wartburg csapat is sikesen átjutott a túlsó partra.


A 31-es kis Polski-s csapatnak egyetlen feladatot sem sikerült teljesíteni ma. "Mi örülünk, hogy itt lehetünk. Éjjel kettőig bütyköltük az autót az út mellett"- mondta Kevin Foster pilóta. A kis polos is épségben futott be a kikötőbe délután 3-kor tető csomagtartóján egy rúd magyar szalámival.
" (hivatalos BB3 oldaláról)

Reméljük a továbbiakban is ilyen szerencsés lesz a 117-es rajtszám.

"
Az egyik padnál a motorosok gyülekeztek, köztük a velorexesek, akik végül elérték Almeriát. Az egyik padnál a motorosok gyülekeztek, köztük a velorexesek. A két fekete motorosruhás fiú morgott, hogy otthon össze-vissza írnak róluk. Valójában Udinében várták meg az elromlott benzinszivattyú pótlását, és "egy fenékkel" jöttek le egészen a kikötőig.A kompút jó három órán át tartott. A végén szinte észrevétlenül úsztak be a jobb oldali ablakokba Afrika első sárgásfehér sziklái. Nadorba érkeztünk. (origo oldalról)"

Benzincső v. ac pumpa, Klagenfurt v. Udine? :-) Mindig van téves hír.

Egy induló Bamakós várható költségei.

Nincsenek megjegyzések: