2008. január 31., csütörtök

Hazafelé poroszkálva







Rengeteg tok jo dolog tortent, de most csak tomoren, mert leegtem a buko alatt, plusz szilikozist kaptunk a porvihartol.

Nouadhibouban nagyszeruek a hajoroncsok. Nouakchott fele talalkoztunk egy delafrikai es ujzelandi motoros duoval, egy ideig egyutt mentunk es a tengerparton veluk vadkempingeztunk.
Eletem legfinomabb halat vettuk a halaszoktol, szerencsere a kiwi meg a delafrikai eszmeletlen jol fel voltak szerelkezve, meg grillracsuk is volt.
Nouakchott nagyszeru varos, ki se kell menni a fovarosbol offroadozni, fel meteres homok mindenhol. Egy beninitol megkerdeztunk valamit, meghivott a csaladi ebedjukre, nagyon jo volt, egy az egyben paprikascsirke. A mamaja azt mondta, vezessunk lassan.

Nouakchottbol kifele elcsereltuk az egyik motort egy tevere a helyi tevepiacon.
Alegben semmi panik, minden oke.
Kiffa fele mar csak azert allitanak meg az ellenorzopontoknal, hogy kezet fogjanak velunk.

Most Kiffaban, osszetalalkoztunk vegre a visszafele tarto hetes busszal, cuccok ki-be, tukorre kopott gumik fel-le. A verolexes csapatnak odaadtuk az egyik kopott guminkat meg kerekunket, ugyanis dominator kerek van a verolexen hatul. Holnap irany mali, benzin para nagy, mert mindenhol csak gazolaj. Majdcsak lesz valahogy. (index)

Nincsenek megjegyzések: