2008. január 24., csütörtök

Jön a henger



13. Jan 24 - Tidjikja - Kiffa (400 km)

Várjuk az alkatrészt vagy egy szerelőt, kezd elhomályosulni mit is, valami még dereng, fontos lett volna gyorsan itt. Ahogy telnek a napok, egyre több helyi néz marokkóinak. Tud valaki marokkói letelepedési engedélyben segíteni?
Már Marokkóban van a hengerünk. Zoli, aki a buli kedvéért Marokkóba repült a póthengerünkkel, már buszon ül Agadir felé, ahol mi sorban alkudozunk az összes szerelovel, ki rakja össze hamarabb a motorunkat.
Addig a tengerparton próbáljuk nem elfelejteni, hogy miért is jöttünk...Ha Allah es a többi istenek is úgy akarják, akkor pont odaérünk a segou-i fesztiválra és utána meg bőven marad időnk elmotorozni Accra-ba is. (index)

Az út egyébként szép volt.
VOlt egy gyenge próbálkozásunk arra hogy valami szállás félét kerítsünk magunknak, de 5000 pénzért (forintnál gyengébb kicsit az guja) ajánlgattak egy büdös szobát a földön olyan szivaccsal, amit a New Yorki helyszínelők kb egy hétig csak lámpáztak volna. Kijöttünk vissza a város szélére a kempingbe és ma is a homokban alszunk.
A táborban itt vannak Akibújték, meg a Brillum, meg a Fütyülős. A “szálláson” találkoztunk jó sok motorossal (KTM-esek tuti voltak köztük, de a többieket nem ismerem még). A Quart-ot napközben és reggel láttuk, de aztán eltűntek a szemünk elől és most nem láttm Őket.
Velünk minden rendben van. A hangulatunk is jó, így holnap bemegyünk a homokba és mindenkit megelőzve (mert nem lesz kávézó) megnyerjük a holnapi szakaszt :)
A Velorexet nem láttuk kb 2-3 napja…nem tudom merre járnak…sztem Kiffába mentek.


13.nap 2007.januar 25. Mbut-Kankossa videó


Nincsenek megjegyzések: